Beoordelingen van Fong Sho Arnhem

Recente recensies van Fong Sho Arnhem

5 sterren na 37 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ja goed hoor

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en voldoende voor iedereen. Snel klaar ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, veel en smaakvol eten (menu van de maand). Heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer iets minder lekker en niet heel warm, net of het opnieuw opgewarmd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling geplaatst, terwijl we op terugreis van vakantie waren. Tijdstip afhalen goed uitgekiend waardoor we thuis praktisch meteen aan tafel konden. Lekker thuiskomen zo! Dankjewel Fong Sho! Goed geregeld!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en erg lekker. online besteld en keurig op de afgesproken tijd was het gereed.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten en de nieuwe website waarbij je kunt bestellen en gelijk betalen is echt SUPER handig!! Goed gedaan Fong Sho

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is heel goed bevallen. Bestelling was gereed op het afgesproken tijdstip. Het eten was fantastisch. We waren met 11 personen en iedereen was goed te spreken over de kwaliteit en ook de kwantiteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Het eten was snel klaar en goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk eten

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

klantvriendelijk en lekker eten goede service

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

goed gerecht

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Mooie grote porties. Tot snel weer.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De fou yong hai was lekker. De loempia met babi bangang minder. Het was slap, te hard gebakken en taugé bitter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

mooi op tijd klaar en was gewoon heerlijk. Alles goed warm!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Al jaren haal ik mijn Chinese eten hier ben heel tevreden altijd behulpzaam en constante kwaliteit

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, je krijgt je tijd door wanneer je het kunt komen halen. Netjes op tijd en zoals ik gewent ben was het weer lekker alles goed op temperatuur en de porties ruim voldoende👍

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk heerlijk eten. Enige minpunt is dat dit het enige chinees restaurant is waar je geen vegetarische Nasi kunt bestellen zonder ei waardoor deze vegan wordt. Dit zou toch geen probleem moeten zijn?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten was goed en ook klaar op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Hadden besteld en zou dan klaarstaan, helaas dik half uur moeten wachten. Sommige die daar waren en hadden besteld wachtte al een uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Standaard lekker. Stond al klaar bij aankomst.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk 😁

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De babipangang was lekker krokant en het bestellen via internet werkt prettig (geen thuisbezorgd.nl app, maar eigen beheer 👍👍) Wanneer gaan jullie ook bezorgen?

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Site werkt perfect. Bestelling stond op afgesproken tijdstip klaar. Top !

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was jammer dat ik bestel voor een bepaald tijdstip, verwacht dat het klaar is, maar ik alsnog 17 minuten moet wachten op mijn bestelling.

Reactie van Fong Sho:geachte dennis, het is idd niet de bedoeling dat u nog langer moet gaan wachten, ons excuses hiervoor, wij zullen ons zeker gaan verbeteren. bedankt voor uw recensie.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, populair...via website besteld en afgehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd gereed, warm en lekker. Portie nasi met gesneden kip mag wel iets meer zijn

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig de bestelservice via de website. Het eten was klaar op het afgesproken tijdstip en was natuurlijk heerlijk!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vooral de tomatensoep is een aanrader!!