Beoordelingen van Fong Sho Arnhem

Recente recensies van Fong Sho Arnhem

5 sterren na 170 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Smaakt Best

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

snelle bestelling en heerlijk gegeten. Top

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende maaltijd, mijn complimenten

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat deze zaak ook nu een heerlijke maaltijd kan leveren.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima timing, bestellen en ophalen. Was lekker, goeie temperatuur. Bestel de volgende keer weer hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Loempia met babi pangang en nasi. Heerlijk gegeten. En gemakkelijk te bestellen via de website

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima! Keurig op tijd en volgens afspraak. Eten was ook goed heet. Een echte aanrader. Ook de Coroba regels zijn goed ingevoerd.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon de beste in de buurt. Goede prijs, grote porties, en warm en lekker eten. Ook het online bestellen is makkelijk en betrouwbaar. bijkomend voordeel is de digitale spaarkaart voor korting

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld via de site. Alles stond klaar op het afgesproken tijdstip en het was heerlijk!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker. Jammer dat jullie niet bezorgen.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes op tijd klaar en was van zeer goede kwaliteit en smaakte heerlijk.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd was van prima kwaliteit en was op afgesproken tijdstip klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was wederom lekker, alleen de babi ketjap was erg vet, niet lekker knapperig zoals die normaal hoort te zijn

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

eten stond op tijd klaar was warm en lekker

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima. Ruim voldoende en we hebben er een heerlijk nieuwjaars diner van gemaakt. Dank voor jullie service!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

deel papieren tasjes uit ipv plastic en ideal betaling en dan € 0,25 rekenen is niet meer van deze tijd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op oudejaarsdag eten besteld en opgehaald. Het was warm en heerlijk.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling gedaan, stond klaar op de afgesproken tijd. Maaltijd was prima.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede hoeveelheid voor 3 personen. Bestellen via de website was gemakkelijk en snel en het eten stond netjes op tijd klaar. :)

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer goed eten en vriendelijke

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kan alleen maar oordelen over wat ik besteld heb en dat was prima. Ik kom dus zeker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van eten, service en website zijn prima, zoals altijd. Ik vond het zelf alleen wel jammer dat ik gebeld werd om het eten eerder af te halen dan dat dit eerder via de website was doorgegeven.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging heel eenvoudig, het eten was op tijd klaar, en het was heerlijk!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt top en het eten was heerlijk

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Alleen had ik kroepoek besteld maar dat zat er niet bij. Was verder geen enkel probleem.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super goed geregeld met bestellingen .En het was heel lekker .

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Niet echt warm maar dat kwam omdat we weer 15 min naar huis terug moesten rijden. Oplossing: even in de magnetron. Een heel klein ding misten we; de kroepoek. Wisten niet dat je die apart moest bestellen. Maar het was erg fijn dat we met Kerst eten konden bestellen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer fantastisch ,de kok mag blijven.het vlees was heerlijk mals en alles zag er goed uit. dikke pluim

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes klaar op afgesproken tijd en heerlijk zitten eten

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en voor de besproken tijd Eten was lekker

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Foe Yong Hai met werkelijk grote garnalen. Heerlijk van smaak.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eeten was prima.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd veel en heerlijk

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super..het stond op de afgesproken tijd netjes klaar. Geweldig om zo te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

eten stond netjes klaar op de bestelde tijd en was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak wederom prima, alleen waren enkele producten lauw! Waardoor deze eerst in de magnetron opgewarmd moesten worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, op de af gesproken tijd was de bestelling gereedt . En van goede smaak. Voor herhaling vatbaar.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima. Stond op afgesproken tijd klaar. Goed verzorgd.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed. Lekkere chinese gerechten, ruime porties. Tegenwoordig ook heel handig online bestellen en betalen.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! En snel..

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar en het eten was heerlijk. Bovendien heel klantvriendelijke medewerker.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

via internet bestellen, 20 min. later ophalen en het was heerlijk. Maandmenu is ruim voldoende voor 3p. en de kwaliteit op orde. Geen kritiekpunten te benoemen.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer heerlijk eten, Vriendelijke mensen en altijd netjes geholpen. Wij halen hier graag chinees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hey was heerlijk!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom👍

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke wantan soep! De rest was gewoon goed zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

👌

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruim op tijd via online besteld, op tijd de bestelling komen halen. Maar ruim 20 minuten in de zaak op mijn bestelling moeten wachten. Schandalig. Bestelling had klaar moeten staan op de afgesproken tijd.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer top👍

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en vriendelijk personeel

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was snel klaar en lekker gegeten

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

ik ben zeer tevreden over Fong sho mijn bestelling was snel klaar en het eten is altijd super goed en super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Alleen we hadden mihoen besteld en betaald, maar kregen een bak bami. Dat was teleurstellend. Het zou fijn zijn als bestellingen zorgvuldiger gelezen worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegeten

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen en betalen was eenvoudig. De bestelling stond klaar toen ik het kwam ophalen. Het eten was heerlijk! (Kon Po Kai) Prijs/kwaliteit verhouding: uitstekend!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben zeer tevreden ik zou geen verbeter punten weten

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding. Helaas niet mogelijk om kortingsbon van eldervelds nieuws te gebruiken bij online bestellen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. Goed warm, heerlijk eten!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het vers en overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Supermakkelijk besteld en betaald, keurig op tijd klaar en afgehaald!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom 👌👍

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

‘t Smaakte prima!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker eten!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De gebakken tofu met groentenwas echt heerlijk. En een flinke portie. De babi pangang was ook erg lekker. Online besteld en op tijd klaar

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vegetarisch gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en zeer smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond keurig op tijd klaar en smaakte weer voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten lekker maar de boontjes kwamen uit blik, dit gerecht moet echt van de kaart afgehaald worden.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top👌, goed van smaak👍

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Ruim voldoende en zeer goed van smaak. Aanrader!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker! Snelle service! Helaas is er bij de bestelde babi spek vergeten de “saus” bij te geven, die er normaal wel bij zit

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk babi pangang lekker mals en ook de saté was heerlijk zacht ideaal voor kinderen maar er staat op de website bezorging maar dat is op de online bestelauto niet te verkiezen even aanpassen ook frietje slap beter Franse frietjes houden kinderen meer van

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en voldoende smaak was erg goed en alles netjes verpakt

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk gegeten, alles was precies goed en nog belangrijker, ALLES was superwarm bij thuiskomst. Complimenten

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerlijk en optijd

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld mooie overzichtelijke site. Zelf afhaal tijd aan vinken hadden ze jaren eerder moeten doen en eten was ook goed.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Bestelling stond klaar op afgesproken afhaaltijd.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd afgehaald , en erg lekker.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede site, makkelijk te bestellen, keurig op tijd klaar en heerlijk van smaak

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!! Als je vegetarisch wil moet je t wel even aangeven bij je bijgerecht anders toch stukjes vlees in de bami en nasi.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, bestelling op tijd klaar.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat we via internet kunnen bestellen. De bestelling was op de afgesproken tijd klaar en het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Ook mooi om te zien hoe Fong Sho het afhalen helemaal corona-proof heeft gemaakt. Mijn complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor mij 5 sterren. Wat we besteld hadden hebben we gekregen en was prima verzorgd, voldeed aan dat wat we verwacht hadden en was lekker. Niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld via fonghsho-Elderveld.nl en was klaar op precies de afgesproken tijd. Super lekker en weer van genoten, wat mij betreft de beste in de regio!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, smaakt het naar meer. Ik blijf terugkomen!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen en snel klaar helemaal top, ik zie dat ik punten gekregen heb waar kan ik deze terug vinden? Ik heb geen account aangemaakt o.i.d.

Reactie van Fong Sho:Geachte freya, bedankt voor uw recensie. Uw punten zijn verbonden met uw email adres waarmee u bestelling geplaats heeft. Bij volle punten krijgt u automatisch email Van ons en dan kunt u gebruik maken van de korting.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker gegeten, smaakte vers bereid en grote hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service,En zoals altijd weer heerlijk

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker nog wat over voor de lunch morgen!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik via de web iets besteld heb en ik ben daar zeer tevrden over

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat nieuwe online bestellen! Eten was lekker en goed warm bij thuiskomst!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling en ophalen verliepen zoals verwacht (en op tijd) en het eten was heerlijk.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld. Bestelling stond op het gewenste tijdstip klaar. De maaltijd was van goede kwaliteit.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De Chinese specialiteiten zijn een aanrader!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijden uitstekend! Het ophalen zou geregeld moeten worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Complimenten, ondanks de enorme drukte het eten op tijd klaar. Zoals we gewend waren, opnieuw heerlijk gegeten voor relatief weinig geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima zoals altijd

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Enorme porties! Eten was op zich wel goed. We vonden de bouillon van de wantan soep erg waterig en weinig gevuld. Jammer dat er geen saus bij de mini loempiaatjes zit. Wel lekker gegeten.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers eten altijd smakelijk bereid en een top service.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit en flinke porties. Djw!!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Blij dat er ook echt Chinees eten beschikbaar is. Graag authentieke Chinese gerechten in pinyin of Chinese karakters op het menu zetten, dit is voor ons beter begrijpbaar

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

makkelijk on line bestellen Is ook klaar op de afgesproken tijd Het smaakt erg lekker

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld, in de auto gestapt en het stond klaar! Goed warm, heerlijk maandmenu. Gesmuld!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd! Goed eten en vriendelijk personeel!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd. Heerlijk vers eten. Top

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag Menu van de Maand met bami gegeten. Mijn vrouw Marlies en ik zijn zondermeer positief. Heerlijk gegeten. Top. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, lekker gegeten.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk online kunnen bestellen en betalen. 20 minuten later stond het klaar. En zoals altijd was het erg lekker. Verse knapperige groenten en goede smaken.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Kon Po Kai, op de aangegeven tijd klaar om op te halen. Makkelijk te bestellen. Gaan we zeker nog een keer doen.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed, lekker en meer dan genoeg

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

makkelijk en vlot heel fijn

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

was super....en meer dan genoeg...perfect

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Thais rode curry met gebakken vis, lekker eten, mooi op tijd klaar

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk, snel en op tijd klaar. En zoals altijd ook weer heerlijk gegeten.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Rijstafel 2 personen: Grote portie, meer dan 2 personen op kunnen. Veel gerechten, smaak goed, temperatuur kan beter

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Werd zelfs gebracht omdat ik het niet kon ophalen. Geweldige service 👍

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima in orde qua smaak. Alleen bleek bij thuiskomst dat er nasi bij onze bestelling zat in plaats van de bestelde bami.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en smaak is altijd hetzelfde .Altijd respectvol naar de klant toe ik kom al heel lang naar deze afhaal restaurant en zal blijven doen ik raad iedereen deze restaurant aan

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ja goed hoor

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en voldoende voor iedereen. Snel klaar ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, veel en smaakvol eten (menu van de maand). Heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer iets minder lekker en niet heel warm, net of het opnieuw opgewarmd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling geplaatst, terwijl we op terugreis van vakantie waren. Tijdstip afhalen goed uitgekiend waardoor we thuis praktisch meteen aan tafel konden. Lekker thuiskomen zo! Dankjewel Fong Sho! Goed geregeld!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en erg lekker. online besteld en keurig op de afgesproken tijd was het gereed.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten en de nieuwe website waarbij je kunt bestellen en gelijk betalen is echt SUPER handig!! Goed gedaan Fong Sho

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is heel goed bevallen. Bestelling was gereed op het afgesproken tijdstip. Het eten was fantastisch. We waren met 11 personen en iedereen was goed te spreken over de kwaliteit en ook de kwantiteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Het eten was snel klaar en goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk eten

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

klantvriendelijk en lekker eten goede service

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

goed gerecht

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Mooie grote porties. Tot snel weer.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De fou yong hai was lekker. De loempia met babi bangang minder. Het was slap, te hard gebakken en taugé bitter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

mooi op tijd klaar en was gewoon heerlijk. Alles goed warm!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Al jaren haal ik mijn Chinese eten hier ben heel tevreden altijd behulpzaam en constante kwaliteit

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, je krijgt je tijd door wanneer je het kunt komen halen. Netjes op tijd en zoals ik gewent ben was het weer lekker alles goed op temperatuur en de porties ruim voldoende👍

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk heerlijk eten. Enige minpunt is dat dit het enige chinees restaurant is waar je geen vegetarische Nasi kunt bestellen zonder ei waardoor deze vegan wordt. Dit zou toch geen probleem moeten zijn?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten was goed en ook klaar op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Hadden besteld en zou dan klaarstaan, helaas dik half uur moeten wachten. Sommige die daar waren en hadden besteld wachtte al een uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Standaard lekker. Stond al klaar bij aankomst.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk 😁

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De babipangang was lekker krokant en het bestellen via internet werkt prettig (geen thuisbezorgd.nl app, maar eigen beheer 👍👍) Wanneer gaan jullie ook bezorgen?

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Site werkt perfect. Bestelling stond op afgesproken tijdstip klaar. Top !

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was jammer dat ik bestel voor een bepaald tijdstip, verwacht dat het klaar is, maar ik alsnog 17 minuten moet wachten op mijn bestelling.

Reactie van Fong Sho:geachte dennis, het is idd niet de bedoeling dat u nog langer moet gaan wachten, ons excuses hiervoor, wij zullen ons zeker gaan verbeteren. bedankt voor uw recensie.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, populair...via website besteld en afgehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd gereed, warm en lekker. Portie nasi met gesneden kip mag wel iets meer zijn

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig de bestelservice via de website. Het eten was klaar op het afgesproken tijdstip en was natuurlijk heerlijk!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vooral de tomatensoep is een aanrader!!